U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG !!

VERKOCHT
Deze perfect gelegen OB (1058 m2, met maar liefst een bew. opp van 399 m2) vormt een echte opportuniteit voor wie op zoek is naar ruimte en die naar eigen smaak de bovenverdieping verder kan inrichten. Het gelijkvloers is opgebouwd rond de centraal gelegen inkomhal, voorzien van ingemaakte kasten. Deze verwelkomt je in een open sfeer, met toegang tot bijna alle ruimtes van het gelijkvloers. Te beginnen met het gastentoilet en de leefruimte, maar uiteraard ook tot de drie ruime slaapkamers en de mooi gerenoveerde badkamer (met een tweede toilet, modern badkamermeubel en een groot ligbad mét bubbels !). De ruime woonkamer baadt in het licht door de grote raampartijen en de ingewerkte houtkachel zorgt voor nog meer gezelligheid. Aansluitend bevindt zich de ruime keuken met daarnaast een koele berging. Via een brede gang (incl. ingemaakte kasten) bereik je de wasplaats en de sfeervolle veranda waarin het op elke dag van het jaar heerlijk vertoeven is. De extra bonus bevindt zicht op de eerste verdieping : hier is een gigantische open ruimte, waar door de oerdegelijke constructie (overal betonnen gewelven, massieve dakconstructie) de weg open ligt voor al je dromen (praktijkruimte, extra kamers,2de badkamer...) Er is een trapgat voorzien dat uitkomt in de inkomhal ! Momenteel bereik je deze verdieping via een industriële metalen trap vanuit de dubbele garage (met 2 elektrische poorten). De grote, zuidgerichte tuin is volledig afgesloten. Grondwater 13M /regenput 15 000 L /rolluiken.
Bezoekdag za.27/03 enkel mits inschrijving via mail met vermelding van namen en GSMNR. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home