U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

HOB met tuin en garage op topligging

Deze HOB is een prachtige woning na lichte opfriswerken. Via het afgesloten poortje wandelt u langs de voortuin zo naar de voordeur. In de inkomhal is er een gastentoilet en kan u ook rechtstreeks naar de ruime woonkamer met open haard. De keuken is zeer ruim en beschikt over alle nodige toestellen. Aansluitend is een kleine berging.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slpkmrs, waarvan 1 zeer ruime kamer, de badkamer met enkel lavabo-meubel, ligbad en 2de toilet. In de nachthal is er een mogelijkheid om een vaste trap te plaatsen naar de grote zolder die kan omgebouwd worden naar een 4de slaapkamer.
De tuin achteraan is super gezellig en heeft de hele dag door zon. Aan de woning ligt een mooi betegeld terras dat uitgeeft op de lange tuin. Aan de kant van de garage is een knus hoekje voorzien. Via het achterpoortje gaat u naar de garage waar u ook een aparte uitrit heeft. Voor meer info: 0474/966 222 of info@immo-home.be Volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home