U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Op te frissen OB met tuin en terras in zeer rustige doodlopende straat

Deze ideaal gelegen OB bevindt zich in een rustige doodlopende straat, doch zeer dicht bij alle grote invalswegen,openbaar vervoer en het centrum van Lochristi.
Deze woning is gedeeltelijk gerenoveerd maar is nog in afwerkingsfase. De spouwmuren zijn geïsoleerd en er is een nieuwe gasketel geïnstalleerd in 2016.
Alvorens de woning binnen te treden heeft u in de voortuin al een gezellig aangelegd terrasje/koffiehoekje tussen de prachtige en lekker geurende rozenstruiken.
Bij het binnenkomen komt u terecht in de open inkomhal waar u links naar de living gaat en rechts is er een grote ruimte (16m2) voor een vierde slaapkamer/bureau of eventueel een werkruimte voor vrij-beroepers. Langs deze plaats kan u rechtstreeks naar de badkamer en het apart toilet.
In de living met massa's lichtinval en het dubbele open raam kan u 's zomers genieten van het aanpalend terras en 's winters van de gezellige houtkachel.
De ruime keuken met het grote aanrecht en zicht op de tuin heeft ook een droge kelder en aanpalend een ruime wasplaats die uitgeeft op de garage en ook nog een kleine gezellige veranda waar u het ganse jaar door kan genieten.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en 2 aparte zolders.

Voor meer info: info@immo-home.be of www.immo-home.be , volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home