U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG!!!!

Deze moderne HOB is gelegen in een zeer rustige wijk in hartje Lochristi, vlakbij vele winkels, restaurants, scholen, bushaltes enz. De woning ligt op een hoek. Het perceel is 518m2 met een bew. opp van 202m2.
In de inkomhal bevindt zich het gastentoilet. De lichtrijke woonkamer heeft de hele dag door zon door de vele glaspartijen. Het absolute pareltje in deze woning is de magnifieke open keuken, deze is nog maar sinds vorig jaar geplaatst en bevat alle nodige toestellen. Ook de marmeren wand en werkblad, incl de ingebouwde spots zijn zeker een troef. De keuken is van hoogwaardige kwaliteit. Zowel van in de living als van hieruit kan u naar buiten. Aansluitend is een praktische ruime berging met ingemaakte kasten en loopt u door naar de garage.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers die onlangs gerenoveerd werden. In de volumineuze badkamer bevinden zich een ligbad,aparte douche, dubbel lavabomeubel met kolomkasten en een nieuwe ingemaakte kast. Er is ook een kleine bergzolder aanwezig.
Buiten kan u genieten van 2 terrassen waar u altijd ofwel zon,ofwel schaduw heeft. De fraai aangelegde grote tuin is een bloemenpracht en een absolute meerwaarde.
Wenst u deze woning te bezoeken, haast je dan snel en leg uw afspraak vast. Bezoekdag 4/5: enkel op afspraak, 0474/966 222 of info@immo-home.be of www.immo-home.be . Volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home