U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Perfect instapklare HOB nabij centrum

Deze HOB is werkelijk instapklaar. De ruime L-woonkamer heeft heel veel lichtinval en is voorzien van een gaskachel voor knusse winteravonden. Van hieruit gaat u naar de ruime keuken met aparte ontbijtruimte, een kleine kelder en ruime wasplaats waar ook een douche en lavabo is voorzien. Het gastentoilet is apart. Via de inkomhal gaat u naar de eerste verdieping met 3 slaapkamers,waarvan 1 zeer grote kamer (22-15-10m2), 1 kamer is voorzien van ingemaakte kasten. Ook in de nachthal zijn ingemaakte kasten voorzien. De badkamer heeft een ligbad, 2de toilet en dubbel badkamermeubel.
Via de oprit komt u aan de voordeur en verder naar de vrijstaande garage. De ruime tuin (275m2) heeft 2 aangelegde terrassen, eentje aan de woning zelf en het andere in een zonovergoten hoek halfweg van de tuin. Via het aangelegde pad kan u tot achteraan naar het tuinhuis.
Deze HOB ligt op wandelafstand van het centrum van Lochristi en heeft een vlotte verbinding met N70, E17 en R4, ook vlakbij winkels,scholen, busverbindingen enz....
Bezoekdag za 16/02, enkel op afspraak: 0474/966 222 of info@immo-home.be . Volg ons op FB en Instagram en www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home