U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Verkocht !!

VERKOCHT Deze OB (963 m2) is perfect gelegen in hartje Lochristi, vlakbij het centrum met de vele winkels, scholen, restaurantjes en de gezellige Rozelaredreef. Ook vlakbij is er een busverbinding. Bwj 1971.
De woning heeft een heel grote troef en dat is de enorme grote zuidgericht tuin die rondom doorloopt, achteraan in 2 delen bestaat én met een agrarisch uitzicht. Vlak aan de woning is ook een terras voorzien. Vooraan een lange oprit tot aan de garage.
De inkomhal is zeer ruim en voorzien van ingemaakte kasten, van hieruit kan u bijna naar alle plaatsen in de woning. De woonkamer met open haard is in een L-vorm, dus hier kan perfect een bureauruimte bij gecreëerd worden. Aan de andere zijde loopt u door naar de moderne strakke keuken met marmeren blad (incl alle nodige toestellen) die uitzicht biedt op de tuin. In de gang beneden bevinden zich nog een kelder tegenover de keuken, de vernieuwde badkamer met inloopdouche en lavabo, het gastentoilet, 2 kleinere bergingen en een grote wasplaats die uitkomt in de garage die voorzien is van een elektrische poort. (Hier is het ook mogelijk om de badkamer te vergroten of een 2de te creëren).
Op de bovenverdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan 3 zeer grote, allen voorzien van ingemaakte kasten.
Nieuwe wit PVC ramen en poort, nieuwe elektrische rolluiken beneden, stookolietank ondergronds 5000L, grondwater, regenput. Voor meer info: www.immo-home.be Voor afspraak mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home