U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT op 1ste bezoekdag !!!!Residentiële HOB met zwembad : instelprijs 534.000 euro

Compromis is nog in opmaak, VERKOCHT! Gezien de mega belangstelling zal er op de bezoekdag onder gesloten envelop gewerkt worden, wat inhoudt dat elke kandidaat een bod kan uitbrengen.
Droomde je al lang van een knappe woning met zwembad? Dan ben je hier op het juiste adres. De zeer moderne HOB heeft tal van troeven. Als grootste blikvanger uiteraard het zeer grote zwembad, poolbar met ingemaakte koelkasten en rieten dak, 2 terrassen achteraan, mooi aangelegde tuin incl. palmbomen en bananenplanten, zithoek aan woning, ontbijt terras naast keuken, prachtige vijvertjes en fietsenstalling.
Ook de inkomhal is impressionant met de hoge ramen die doorlopen tot op de eerste verdieping. Hier bevinden zich ook de praktijkruimte en gastentoilet. Via de dubbele glazen deur komt u binnen in het zeer speciaal ingerichte woongedeelte. Aan de ene zijde de moderne zwarte hoogglans keuken met kookeiland, incl alle nodige toestellen, met aanpalend een ruime berging. Aan de andere zijde de eetplaats met zicht op het zwembad en de gezellige verlaagde zithoek met open haard cassette.
Op het gelijkvloers is vloerverwarming voorzien en elektrisch gestuurde optrek gordijnen.
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers waarvan er momenteel 1 is ingericht als grote dressingroom. Ook de praktijkruimte beneden kan eventueel dienst doen als extra slaapkamer. De badkamer is ruim en voorzien van een aparte inloopdouche, ligbad, 2de toilet, dubbel lavabo meubel en kolomkast. Zolder aanwezig.
Alarm voorzien, 26 zonnepanelen met nog 10 jaar certificaten van 1200 euro/jaar.
Doodlopende straat, zeer rustig.
Bezoekdag zaterdag 30/5: enkel op afspraak via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsm-nr.
www.immo-home.be , volg ons op FB en Instagram


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home