U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

verkocht !! compromis in opmaak

verkocht!! Deze zeer mooi gerenoveerde HOB ligt zeer centraal in hartje Lochristi, vlakbij winkels, scholen, busverbindingen... en in een doodlopende straat.
Via de voortuin komt u in de inkomhal met gastentoilet en ingemaakte kasten. De glazen deur brengt u naar de zeer ruime woonkamer met inbouwcassette op aardgas en de strakke moderne keuken met eiland. Beiden kijken uit op de tuin. Naast de keuken is er een wasplaats/berging.
Op de eerste verdieping bevinden zich de 1ste badkamer met enkel lavabo-meubel, 2de toilet en douche, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4), 1 daarvan is nu ingericht als bureauruimte met een aparte hobby- of speelruimte en een nieuwe 2de badkamer met dubbel lavabo-meubel en ligbad. Ook bergzolder aanwezig.
Ook de tuin is zeer leuk ingericht met aan de zijkant een groententuintje, een prachtig ruim terras vlak aan de woning, een gezellige lounge zithoek achteraan en een tuinhuis.
Kortom dit is een prachtige woning voor een jong gezin. Bezoekdag vrijdag 04/09 enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home