U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT !!!!Schitterende woning in hartje Lochristi

VERKOCHT !!!!Deze mooie woning betreed je via een praktische inkomhal, met aanpalend het gastentoilet. De glazen deur brengt je in de prachtige open leefruimte. Vanuit de volledige gelijkvloerse verdieping is er direct contact met de onderhoudsarme tuin. De open keuken is dé blikvanger : deze is heel recent, en voorzien van alle mogelijke moderne technologie en toestellen, nmlk wijnkoelkast, microgolf- en stoomoven, 2 opwarmlades, multi koffie apparaat, vacuumlade, geïntegreerde afzuiging ingewerkt in werkblad, vaatwasser, allen van het merk MIELE. Verder is er nog een ruime garage incl elekt poort met wasplaats en berging aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee zeer ruime slaapkamers en ingerichte badkamer (met gecombineerd bad / douche), 2de toilet, dubbel lavabo-meubel. In de tuin is er naast een ruim tuinhuis ook nog een afgeschermd terras. Maar daar stopt het niet : in een rustige hoek van de tuin (waar trouwens geen enkele inkijk is) is er een overdekt terras gebouwd, waar het zalig vertoeven is .
Deze woning brengt alles wat het zo zalig wonen maakt in Lochristi : op wandelafstand van het bruisende centrum, op fietsafstand van de groene omgeving, én toch in alle rust kunnen genieten van het goede leven thuis ! Alarmsysteem, elektrische rolluiken en airco aanwezig.
Bezoek enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en telnr.
Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home