U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT op 1ste bezoekdag !!! Prachtige luxueuze HOB met bijbouw

Deze HOB gelegen te lochristi is een pareltje en perfect instapklaar. Alles is tot in de puntjes afgewerkt.
Via de voortuin kan u naar de ingang van de woning. Van zodra u binnenkomt in de inkomhal voel je de warmte en gezelligheid al hangen. De inkomhal is voorzien van ingemaakte kasten en een gastentoilet, van hieruit ga je naar de woonkamer met aansluitend een aparte bureauruimte. De zonovergoten bijbouw dat grenst aan de woonkamer en keuken is hier een absolute meerwaarde, hier geniet je in de winter van de binnenkomende zonnestralen en in de zomer kan je het aanzien als een overdekt terras aangezien de schuiframen volledig open kunnen. De aanpalende open keuken is zeer praktisch ingericht en voorzien van alle nodige toestellen en een aparte berging.
Via de open trap in de woonkamer gaat u naar de eerste verdieping die voorzien is van een badkamer met ligbad, lavabo-meubel, aparte douche en een 2de toilet. Op deze verdieping zijn ook 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met een extra dressingroom. Via de 2de vaste trap gaat u naar de master bedroom die ook voorzien is van een inloop dressingroom en nog 2 opbergplaatsen.
De mooi aangelegde tuin is zeer gezellig en is voorzien van 2 terrassen (zo heeft u ieder moment van de dag zon) en een groot tuinhuis. Vanuit de zijtuin kan u via het poortje ook naar de oprit. De ligging is top, vlakbij centrum, winkels, scholen, N70 en bushaltes. E17 en R4 op korte afstand.
Wilt u ook bij de eerste zijn om dit pand te bezoeken? Schrijf u dan in via info@immo-home.be met vermelding van naam en telnr.
volg ons ook op fb en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home