U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG !

VERKOCHT !!
Gezien de mega belangstelling zal er op de bezoekdag, wegens corona afspraak verplicht vast te leggen via email, onder gesloten envelop gewerkt worden, wat inhoudt dat elke kandidaat een bod kan uitbrengen onder gesloten envelop tegen zondagavond 21/02 om 20U00 in de brievenbus van ons kantoor gelegen te Pauwstraat 24 te 9080 Lochristi.
Via de zeer verzorgde voortuin komt u in de statige inkomhal met gastentoilet die voorzien is van een rustieke kerkvloer en een majestueuze dubbele glazen deur in eik. Van hieruit komt u binnen in de zonovergoten woonkamer die voorzien van volhouten, eiken parket, ingebouwde gashaard en 3 schuiframen die u naar 2 terrassen brengt. Ook van binnenuit zal u genieten van de prachtige zonsondergangen.
De stijlvolle combinatie van materialen, kleuren en afwerking zal je dan ook overal terugvinden. Ook de volledig uitgeruste keuken draagt bij aan de warme, huiselijke sfeer van het gelijkvloers. Verder bevindt zich op deze verdieping nog een ruime garage en wasplaats.
De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime nachthal, 4 grote slaapkamers, een stijlvolle badkamer met inloopdouche, dubbel badkamermeubel, ruim ligbad en 2de toilet.
De afgewerkte zolderverdieping heeft ruimte in overvloed als extra slaap-,hobbykamer, bureel, ... en is voorzien van 3 veluxen en vaste trap.
De volledig afgesloten en mooi aangelegde tuin met 3 terrassen en tuinhuis (Z - ZW-gericht) is ook voorzien van 2 afgesloten poortjes, voor- en achteraan. Zowel regen- als grondwaterput aanwezig.
Wenst u deze uitzonderlijke OB te bezichtigen? Bezoekdag is zaterdag 20/02, inschrijvingen enkel via mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Volg ons op Fb en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home