U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT

Compromis in opmaak
Deze recente (BJ 2001) open bebouwing is gelegen in een zeer rustige doodlopende straat, maar toch in de nabijheid van de dorpskern van Lochristi en Zeveneken.
Via de inkomhal met gastentoilet bereik je de lichtrijke leefruimte, met rondom zicht op de tuin. Ook vanuit de keuken heb je via een groot schuifraam direct contact met buiten, en ook in de aanpalende bureelruimte is er veel lichtinval.
Het gelijkvloers herbergt tot slot nog een ruime dubbele garage met bijhorende berging. Op de eerste verdieping brengt een mooie centrale ruimte je in de vier grote slaapkamers en de eveneens lichtrijke badkamer. Overal (behalve in de badkamer) ligt een kurkvloer, koude voeten zijn hier dus niet aan de orde. De ruime bergzolder over de volledige diepte is uitermate handig.
De tuin beschikt over een gloednieuw tuinhuis (12/2020) met lounge-ruimte en extra bergplaats, regenwaterput van 7500 L en eveneens grondwater.
De gezellige zithoek, perfect zuidgericht, maakt het plaatje compleet !
Maar liefst 19 zonnepanelen zorgen voor 6200 KW/jaar, dit tot 05/2036.
Voor méér info of inschrijving op de bezoekdag van zaterdag 03/04, mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home