U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT

compromis in opmaak
Deze uitzonderlijk top-afgewerkte woning heeft tal van troeven en is gelegen in een doodlopende straat in centrum Lochristi, vlakbij een speeltuin voor de kinderen.
U zal zien dat de woning perfect onderhouden is en heel veel extra's biedt.
De ruime inkomhal met prachtige witte trap is voorzien van een gastentoilet en geeft u de toegang tot de garage met elektrische poort incl. wasplaats.
Via de glazen deur komt u in de zonovergoten woonkamer die voorzien is van schuiframen, een pelletkachel met speksteen en aansluitend een ruime witte, moderne open keuken incl alle nodige toestellen, nieuw sinds 2018.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met inloopdressing, alsook een enorme ruime badkamer met groot ligbad, inloopdouche, dubbel lavabo-meubel, en 2de toilet.
De zolder is volledig ingericht als 4de grote slaapkamer, momenteel nog te bereiken via houten trap (met leuning) die wel altijd kan blijven open staan of kan vervangen worden door vaste trap. Achter deze kamer is nog een aparte zolder behouden.
Aan de woning zijn 2 autostaanplaatsen voorzien met voortuin. De volledig zuidgerichte achtertuin is te bereiken via de zijtuin of via de woonkamer. Hier is een tuinhuis en tuinberging voorzien incl een groot zonneterras.
Alle binnendeuren zijn van 'Anyway', er is een centraal stofzuigsysteem tot op de zolder, 2 thermostaten (boven en beneden), regenput 7000 L.
Kan u niet wachten om deze woning te bezichtigen, of om méér info te bekomen, mail ons naar info@immo-home.be.
Volg ons op FB en instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home