U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT

Compromis in opmaak
Via de riante inkomhal van deze instapklare villa (met gastentoilet en vestiaire) kun je twee richtingen uit : de centrale gang brengt je naar de keuken met kookeiland én mooi uitzicht op de tuin. Aansluitend bevindt zich de grote L-vormige leefruimte (die ook bereikbaar is vanuit de inkomhal), waar er door de vele raampartijen altijd contact met de tuin blijft. Aan de andere kant loop je naar de zeer ruime slaapkamer, badkamer met ligbad en douche, toilet en de technische ruimte (met wasplaats en voorraadkamer) waar je tevens toegang tot de tuin hebt. Op de eerste verdieping bevindt zich rond de overloop een derde toilet, een tweede technische ruimte, een zeer ruime slaapkamer én een grote open ruimte (waar gemakkelijk 4 extra kamers en een tweede badkamer kunnen gebouwd worden op de solide betonnen gewelven). Deze ruimte is nu een groot kantoor, dus ook ideaal voor bijberoep. De lange oprit loopt tot aan de garage achteraan, en vanop het overdekte terras heb je een mooi open zicht op de omgeving.
Bezoekdag zaterdag 13/11, enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be , GEEN tel. inschrijvingen! Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home