U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT

COMPROMIS IN OPMAAK
Deze perfect onderhouden woning (HOB) is gelegen in een zeer rustige straat van wijk Lobos, maar toch dichtbij alle faciliteiten van Lochristi-centrum (scholen, winkels, openbaar vervoer, ...). Via de inkomhal met gastentoilet en ingemaakte vestiaire, kom je in de gezellige leefruimte (met gashaard). De grote ramen voor- en achteraan zorgen voor veel lichtinval, en de aangebouwde veranda zorgt dat je elk moment van het jaar kan genieten van de mooie zonovergoten tuin. De aansluitende keuken is praktisch ingericht, én beschikt bovendien over een extra grote berging . Achter de garage bevindt zich nog een extra berging/wasplaats, en de afgesloten tuin beschikt over een tuinhuis. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer met ligbad. De handige zolder maakt deze woning compleet. Overal rolluiken, nieuwe ramen beneden, grondwater, elektrische poort.
Bezoekdag zaterdag 17/07. Inschrijven enkel via mail naar info@immo-home.be met naam en gsmnr. Geen telefonische afspraken. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home