U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG !!

COMPROMIS IN OPMAAK
Deze moderne woning is super rustig gelegen in een doodlopende straat, maar toch letterlijk op wandelafstand van alle faciliteiten van Lochristi (school, openbaar vervoer, winkels, ...). De ruime inkomhal incl. gastentoilet zet met de stijlvolle trap meteen de toon. De L-vormige leefruimte met de open keuken is heel ruim, en de gevelbrede glaspartij zorgt er voor dat er altijd contact met de aangename tuin en het gezellige terras is. Een pelletkachel zorgt bovenop de vloerverwarming voor extra sfeer in huis. De keuken is zeer strak, met een prachtig lang kookeiland, aansluitende eettafel en op maat gemaakte wandkasten. Naast de keuken is er een handige wasplaats/opbergruimte die doorloopt naar de garage . Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met en suite dressing en aansluitende badkamer met ligbad. Daarnaast heb je nog twee mooie slaapkamers, een tweede badkamer met douche en een afzonderlijk tweede toilet. De massief houten vloer zorgt voor een bijzonder extra warm gevoel ! De prachtig aangelegde tuin heeft aan de achterzijde via een poortje verbinding met een fietspad. De tuinberging is deel afgesloten en deels een overdekte lounge.10 zonnepanelen. Boven elek. rolluiken. EPC 125.
Wenst u dit pareltje te bezoeken, schrijf u razendsnel in voor de bezoekdag op za.10/07 via mail naar info@immo-home.be , geen tel afspraken aub. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home