U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT OP 1ste BEZOEKDAG

Compromis in opmaak
Deze op te frissen woning is gelegen in de vlot te bereiken woonwijk Lobos (dichtbij alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen) met een prachtig landelijk uitzicht aan de achterzijde. Via de inkomhal (met gastentoilet en vestiaire) bereik je de woonkamer met een massieve parketvloer en heeft voor- en achteraan grote ramen, waardoor er altijd voldoende lichtinval is. De ingebouwde houtcassette zorgt voor nog extra gezelligheid. Vanuit zowel de woonkamer als de aansluitende keuken (met bijhorende praktische bergruimte) is het genieten van het zicht op de zuidgerichte tuin en het agrarisch gebied. De veranda met elektrische zonneluifel zorgt er voor dat de woning nog ruimer is. Van hieruit kan je naar de ruime aangebouwde garage met extra bergruimte (incl velux) boven de garage. Op de eerste verdieping bevinden zich twee mooie slaapkamers, een kleinere badkamer met ligbad, en een hobbykamer / kinderkamer. Op de zolder is nog een extra grote bergruimte. De woning beschikt over een grond- en regenwaterput en zonneboiler met 2 zonnenpanelen. Dubbele beglazing ( boven nieuwe ramen) en rolluiken. De traplift zal indien gewenst weggenomen worden.
Bezoekdag zaterdag 03/04, afspraak enkel mits inschrijving via mail met vermelding van namen en gsmnrs. Volg ons op Facebook en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home