U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9920 Lievegem

Omschrijving

VERKOCHT

Bezoekmoment via opendeurdag op zondag 28/11 in de ochtend, maar afspraak vast te leggen via email en iedereen kan een bod uitbrengen tot zondagavond 28/11 om 2Ou.
Deze compleet gerenoveerde woning, met 3 volwaardige grote slaapkamers, is gelegen middenin het kloppende hart van Lovendegem. De riante inkomhal met authentieke trap brengt je in de lichtrijke, open leefruimte die via de grote dubbele deur in verbinding staat met de aangename buitenruimte (die bovendien ook langs het pad naast de woning bereikbaar is). De open keuken is voorzien van alle moderne comfort met enkel toestellen van topmerken. Via een polyvalente tussenruimte met gastentoilet kom je in de badkamer met ligbad en stijlvolle inloopdouche. Achteraan bevindt zich nog een afzonderlijke technische ruimte / opbergruimte. Op het eerste verdiep zijn er twee grote slaapkamers en een tweede toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een derde slaapkamer, met een eigen douche met regendouche en lavabo. De authentieke elementen zoals houten vloeren, oude deuren, haardplaatsen en maatwerk trap geven deze woning zeker extra cachet ! Kelder aanwezig.
Wenst u een bezoek, inschrijving via mail naar info@immo-home.be . www.immo-home.be . Volg ons op FB en instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home