U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9270 Laarne

Omschrijving

Een parel !!

Deze riante woning met een inrichting in landelijke stijl is rustig gelegen in een zeer groene omgeving, én vlot bereikbaar. Via de statige inkomhal (met gastentoilet) kom je in de grote leefruimte. De ingebouwde haard is zeker een surplus, naast het heel aangename ruimtelijke gevoel. Aanpalend bevindt zich de keuken die voorzien is van alle moderne comfort, met directe toegang tot een opslagruimte en handige kelder. Je hebt ook verbinding met de grote wasplaats/bijkeuken, die op haar beurt weer verbonden is met de tuin en de ruime dubbele garage. Naast de bijkeuken is er bovendien een mini-badkamer met douche en toilet voorzien. Op de eerste verdieping is er rond de overloop plaats voor drie slaapkamers (waarvan één met een inloopdressing), een badkamer met grote inloopdouche en een derde apart toilet. Terwijl in de tuin het zwembad en lounge voor het toetje zorgen, doet een grote polyvalente ruimte dit binnen in de woning. Bovenop dit alles is er nog extra ruimte voor uitbreiding op de grote zolder.
Info via mail naar kim@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home