U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9270 Kalken

Omschrijving

Villa met praktijkruimte of extra slpkmrs !

In deze villa in landelijke stijl ontvang je vrienden en familie in een omgeving met klasse! De riante woonkamer biedt een zee aan ruimte om te tafelen en gezellig te genieten aan de speksteenkachel. De ingesloten tuinkamer is hier zeker een bijkomende troef, net als het ruimtelijke gevoel dat door de hoge en open plafonds wordt gecreëerd. Naast de leefruimte bevindt zich de prachtige keuken. Via de centrale hall (die je ook kan bereiken via de voordeur) wordt je verder geleid naar de 4 ruime slaapkamers (elk met eigen lavabo), het sfeervolle bureel of 5de slaapkamer, een gastentoilet (met douche !) en de badkamer met ligbad. Via de trap bereik je een grote mezzanine met plaats voor bijvoorbeeld een TV-hoek, en achter een dubbele deur is er een gigantische polyvalente ruimte, nu bureau en 2 zolders (incl. airco en toilet). Mogelijkheid voor bijberoep of extra slaapkamers. Onder de volledige woning is er bovendien een kelderverdieping van 240 m² !
In de mooi aangelegde tuin zijn er diverse gezellige terrassen, 4 parkeerplaatsen vooraan én een garage met carport achteraan (te bereiken via een private weg). 42 zonnepanelen, regenput.
Bezoekdag: 25/09 enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be , volg ons op fb en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home