U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9270 Kalken

Omschrijving

Enorm ruime gerenoveerde woning met grote tuin

Deze woning heeft tal van troeven. De zeer strakke moderne afsluiting vooraan met zwarte poort en parlofoon is onlangs pas geplaatst. Zo kan u ook vooraan genieten van het pas aangelegde terras. Ook zal u bij het binnen komen versteld staan en zien over wat een volume het gaat. Zowel de leefruimte, open keuken en open bureau vloeien in elkaar. Ook de woonkamer die daarop aansluit is enorm gezellig door de parketvloer en geeft een open gevoel door de grote glazen koepel. Van hieruit heeft u een uitzicht op het terras en de tuin.
Naast de keuken is gang naar buiten met ingemaakte kasten en aansluiting voor wasmachine e.d., ook het gastentoilet en een aparte grote opbergplaats.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een mooie nieuwe badkamer met ligbad, dubbel lavabo-meubel, douche en 2de toilet. Op de 2de verdieping bevindt zich de 3de slaapkamer. Mogelijkheid tot bijbouw voor 4de slpkmr is goedgekeurd.
Ook buiten is het gezellig vertoeven op het bangkirai terras met kleine vijvertje, achteraan is een grote tuin die volledig afgesloten is en ook een tuinhuis en houten fietsenstalling/opbergruimte.
Wenst u deze woning te bezichtigen? Schrijf u dan in voor onze bezoekdag op za 18/1, enkel op afspraak: info@immo-home.be , volg ons op FB en Instagram of bekijk onze website: www.immo-home.beNiet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home