U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9070 Heusden

Omschrijving

OB met bijbouw en grote tuin

Deze OB met bijbouw op een perceel van 1024 m2 is zeer residentieel en rustig gelegen. Zeer vlot bereikbaar via alle invalswegen.
In de inkomhal bevindt zich het gastentoilet. Van zodra u de woonkamer binnen komt zal u versteld staan van het volume. Aan de woonkamer werd onlangs een enorm volume bij gebouwd. Hierdoor werd er extra lichtinval gecreëerd. De grote schuiframen geven uit op het ruime terras dat deels overdekt is. Ook de keuken is bereikbaar via de woonkamer en is open aan de achterbouw. Alle nodige toestellen zijn aanwezig. Van hieruit gaat u naar de berging en wasplaats incl ingemaakte kasten. Ook via deze gang komt u aan de extra slaapkamer/ bureauruimte.
Op de eerste verdieping bevinden zich de andere 4 slaapkamers, badkamer met dubbel meubel, ligbad en extra toilet. Ook een kleine berging is boven aanwezig.
De tuin bestaat uit de voortuin, oprit met aparte grote garage en een zeer grote tuin met mooi terras aanpalend aan de woning.
Wenst u deze woning te bezoeken, schrijf u dan in voor de bezoekdag op 9/11: info@immo-home.be, of bel 0474/966.222.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home