U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Te Renoveren Woning Gelegen Te Gentbrugge!

Deze te renoveren woning is mits de nodige liefde zeker om te toveren tot een pareltje. Deze is gelegen in een heel aangename straat met veel groen in een rustige buitenwijk van Gentbrugge, dichtbij zowel parken als openbaar vervoer. Ook faciliteiten en toegangswegen zijn vlakbij. Op het gelijkvloers is er plaats voor een ruime leefplaats en achterliggende keuken. Aanpalend bevinden zich momenteel een toilet en badkamer met daarachter een ruime werkplaats/opbergruimte. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en op de tweede verdieping een derde. Daar is ook ruimte voor het plaatsen van een badkamer, waardoor je op de benedenverdieping alle creatieve richtingen uit kan gaan. Reeds gerenoveerde woningen in de directe omgeving zijn trouwens mooie voorbeelden van wat er mogelijk is, zoals een prachtige zonovergoten stadstuin, waar je in alle rust kan genieten. De woning beschikt tot slot ook nog over een kelder.
Bezoek : inschrijvingen via mail naar nick@immo-home.be met vermelding van naam en gsm nummer, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home