U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is met optie - reservatie

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9000 Gent

Omschrijving

Prachtige instapklare bel-etagewoning in Gent met EPC label C !!

Achter de gevel van deze stadswoning in bel-etagestijl gaat een perfect instapklaar pand schuil met heel wat extra troeven. Zo is er op het gelijkvloers achter de ruime garage (met elektrische poort) een polyvalente ruimte aanwezig die onder andere als atelier of bureel/studio/vrij beroep kan ingericht worden. Een groot glasvolume zorgt hier voor een aangename lichtinval, en het geheel is voorzien van een lindura-parket. Via de ruime inkomhal met ingemaakte vestiaire kom je op de overloop van de eerste verdieping (met gastentoilet). Langs deze weg bereik je de mooie leefruimte met stijlvolle haardwand en een alweer massiefhouten vloer. Aanpalend bevindt zich de ruime keuken, en hier heb je zicht op het aangename stadsterras dat via de overloop toegankelijk is. Op de tweede verdieping is er plaats voor drie mooie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en een tweede toilet. Bovenop dit alles, zonnescreens EN zonnepanelen, is er aan opbergruimte geen gebrek op de handige zolder. Dit is een instelprijs.
Inschrijvingen voor bezoekdag van zaterdag 10/02 via mail naar info@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be
GRATIS SCHATTING GRATIS FINANCIEEL ADVIES


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home