U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9000 Gent

Omschrijving

Totale renovatie op 100 meter van stadhuis Gent!!!

Deze prachtig gerenoveerde hoekwoning is gelegen in het historische centrum van Gent, letterlijk in de schaduw van de Sint-Baafskathedraal. Ouders die op zoek zijn naar investering voor hun studerende kinderen....opportuniteit, verhuur aan 2 eigen studerende kinderen.
Op het gelijkvloers beschik je over een eerste polyvalente ruimte met een moderne inloopdouche, apart toilet en technische ruimte/wasplaats. Op de eerste verdieping is er een gezellige leefruimte, met een open keuken die voorzien is van alle moderne comfort. De bovenste verdieping huisvest een slaapkamer die op haar beurt een eigen inloopdouche en lavabo, én een tweede toilet heeft. Je kunt hier ook naar het dakterras, waar je in alle rust kan genieten van de historische omgeving. Het bruisende stadsleven en alle voorzieningen zijn op wandelafstand, en parkeren doe je in de bewonersparkeerzone in de straat. Parking Reep is dan weer zeer dichtbij voor je bezoekers. Zal geschilderd gepresenteerd worden!!
Inschrijvingen via mail naar info@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be
GRATIS schatting
GRATIS financieel advies


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home