U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9050 Gent

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG !!

Compromis in opmaak.
Deze instapklare, gerenoveerde rijwoning is zeer rustig gelegen in een wijk van Gentbrugge. Aan de statige trap in de inkomhal merk je meteen dat er bij de renovatie zorg werd besteed aan het behouden van authentieke elementen. De benedenverdieping werd volledig opengetrokken van voor tot achter, waardoor de leefruimte met zithoek en de keuken één mooi geheel vormen. Achteraan heb je via het grote raam mooi zicht op de zuidgerichte tuin, waar je naast het tuinhuis ook nog beschikt over een tweede handige bergruimtes. Naast de keuken heb je nog de badkamer met een eerste toilet, en ruimte voor wasmachine en droogkast. Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 mooie slaapkamers en een 2de toilet. Hier werden alle authentieke vloeren en deuren behouden. Op de reeds volledig geïsoleerde zolderverdieping is er nog ruimte voor extra kamers.
Bezoekdag 8/1: enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be. Geen tel. inschrijvingen! Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be .


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home