U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9040 Gent

Omschrijving

Hoogafgewerkte half open woning, 4 slpkmrs en 2 badk.

Deze woning is volledig gerenoveerd en instapklaar, en rustig gelegen dichtbij grote invalswegen naar het centrum van Gent. Via de ruime inkomhal bereik je vooraan de eerste woonruimte (kan ook als slaapkamer of bureauruimte), daarachter heb je al een eerste luxueuze badkamer met inloopdouche en toilet. Op het einde van de gang kom je in de grote open leefruimte met open keuken die voorzien is van alle moderne comfort. Een lichtkoepel in zowel de living als de keuken zorgen voor extra daglicht. De polyvalente achterbouw (veranda) bereik je via een groot schuifraam. Hierdoor heb je een heel open gevoel naar de tuin toe, waar je ook een tuinhuis ter beschikking hebt. Het terras kan je nog afwerken met een tegel naar je eigen wens. Op de eerste verdieping bevinden zich rond de ruime overloop nog 2 slaapkamers en een 2de luxueuze badkamer met inloopdouche en toilet. Op de 2de verdieping heb je nog een 3de ruime slaapkamer met ingem. kasten.Voor de woning is een private parking.
Bezoekdag: 05/02, enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be. Opgelet! Er zijn momenteel werken in de straat, gelieve op uw afgesproken uur aanwezig te zijn. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home