U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9050 Gent

Omschrijving

Charmante, opgefriste woning op topligging

Instelprijs door de vele bezoekaanvragen. Elke bezoeker heeft 24u tijd om bod uit te brengen onder gesloten enveloppe.
Deze zeer goed gelegen, opgefriste woning is een topper op vele vlakken. De prachtige gevel, overal hoge plafonds, een zee aan ruimte én stadstuin van (60m2).
Via de ruime inkomhal met gastentoilet komt u in de volumineuze woonkamer (met gascassette) terecht met aansluitend de open keuken met toestellen en ingemaakte kasten. Aansluitende berging/wasplaats.
Vanuit de keuken gaat u via het schuifraam naar de zonovergoten zuidgerichte stadstuin met tuinhuis, nu ingericht als 1 groot terras.
Via de prachtige authentieke trap komt u op de eerste verdieping met een enorm ruime badkamer met ligbad, douche, lavabo en 2de toilet. Aansluitend een zeer grote slaapkamer (18m2) met prachtig opgeschuurde en behandelde houten vloer. Ook op de 2de verdieping is er een enorme kamer van maar liefst 38 m2 met dezelfde houten vloer! Deze kan perfect opgesplitst worden en kan u een 3de kamer creëren. EK: conform.
bezoekdag: 24/4 enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be met vermelding van namen en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home