U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9041 Gent

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG

COMPROMIS IN OPMAAK
Deze halfopen bebouwing is gelegen in een rustige buurt, net buiten het centrum van Oostakker. De gezellige leefruimte met massief houten vloer biedt ruimte voor een grote zithoek en eetplaats. Via een doorgang kom je in de recentere aanbouw, waar zich naast een wasplaats/berging ook de stijlvolle badkamer bevindt. Je passeert de zijdeur die toegang verleent tot het gangpad naast de woning (langs waar ook de tuin goed bereikbaar is). Op het einde kom je in de ruime, lichtrijke keuken. Van hieruit heb je een prachtig uitzicht op de tuin en het gezellige terras met overkapping. Achteraan in de tuin is er nog een grote tuinberging. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. Via een vaste trap in één van deze kamers bereik je tot slot de ruime, afgewerkte zolderverdieping (voorzien van twee dakramen).
Bezoekdag 12/6, enkel mits inschrijving via mail met naam en gsmnr. Geen telefonische inschrijvingen. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home