U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9041 Gent

Omschrijving

VERKOCHT op 1ste bezoekdag

VERKOCHT
Deze perfect onderhouden, instapklare woning in pastorij-stijl is gelegen in een zeer rustige woonwijk op het einde van een doodlopende straat. Via de inkomhal met gastentoilet kom je in de ruime lichtrijke woonkamer met vele glaspartijen, van hieruit kan je via het schuifraam rechtstreeks naar het grote terras. Het directe contact met de tuin met tuinhuis rondom het huis valt ongetwijfeld ook in jouw smaak ! De gezellige, ruime open keuken is voorzien van alle comfort en recente toestellen van kwaliteitsmerken, ook vanuit deze ruimte heb je direct contact met de tuin (zonder inkijk !) en het terras. Naast de keuken bevindt zich nog een praktische bergruimte en een ruime garage (met extra nis voor een diepvriezer) en elektrische poort. Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom, aparte dressing of bureau/babykamer, een praktische badkamer met bad én inloopdouche, apart toilet en een tweede slaapkamer met een afgescheiden slaap- en bureau-gedeelte. Ook zolder aanwezig.
Er is zowel grond-, regen- als leidingwater en 9 zonnepanelen. EPC 282.
Voor méér info of inschrijving op bezoekdag van zaterdag 06/03, mail naar info@immo-home.be met vermelding van naam en gsmnr. GEEN telefonische inschrijvingen. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home