U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9032 Gent

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG

Compromis in opmaak
Deze licht op te frissen OB is gelegen in een rustige wijk van Gent/Wondelgem, dichtbij alle voorzieningen en uitvalswegen. De ruime inkomhal brengt je via een dubbele deur naar de riante, lichtrijke leefruimte. De grote raampartijen rondom zorgen voor voldoende contact met de tuin,via het grote schuifraam bereik je het gezellige overdekte terras. Dit terras geeft je ook toegang tot zowel de aan de living aansluitende ruime keuken als de garage. Aan de andere kant van de keuken kom je in de centrale gang, die van aan de voordeur tot in de garage loopt, en langs waar je in de twee zeer ruime slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer komt. Op het gelijkvloers heb je tot slot nog een ruime garage met afzonderlijke wasplaats/berging, werkruimte en automatische poort. Daarboven beschik je nog over een zeer ruime zolderverdieping (perfect geïsoleerd en afgewerkt met OSB), die zowel vanuit de garage als vanuit de gang (trapgatvoorbereiding) kan bereikt worden. Deze is in het midden 2.2 m hoog én volledig op betonnen gewelven, en kan dus ruimte bieden aan meerdere extra slaapkamers (met behoud van een ruime bergzolder).
Bezoekdag 18/12, enkel mits inschrijving via mail naar info@immo-home.be . Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be .


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home