U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9030 Gent

Omschrijving

Zeer goed onderhouden woning

Deze perfect onderhouden, instapklare woning is gelegen in een rustige wijk aan de rand van Gent in Mariakerke. Via de uitnodigende inkomhal (met gastentoilet) kom je in een prachtige, lichtrijke leefruimte met een open keuken die voorzien is van alle moderne comfort, kwaliteitstoestellen én een werkblad in natuursteen. Je hebt een open zicht naar de living met zijn gezellige zithoek en de mooie zuidwest-gerichte tuin. Het aangename terras is door de grote ramen op elk moment van de dag een onderdeel van het interieur. Centraal bevindt zich nog een grote berging / technische ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers, een badkamer met bad en douche, en een ruime dressing. Op de tweede verdieping is er tot slot nog een derde slaapkamer. De woning beschikt over een zeer grote garage op het einde van de lange oprit en een tuinberging en 15 zonnepanelen. EPC slechts 110!
Bezoekdag zat 23/10, enkel mits inschrijving naar info@immo-home.be met naam en gsmnr. Volg ons op fb en instagram, www.immo-home.be .


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home