U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9070 Destelbergen

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG!!

Deze gerenoveerde woning, effectieve EPC zou komen op 229 kWh doch geen foto's ter beschikking. Lijkt aan de voorzijde eerder anoniem, maar dat is ze allesbehalve. Ze werd met heel veel zorg voor comfort gerenoveerd. Zo werd de straatkant super-geïsoleerd, zodat je binnen geen enkele last hebt van het verkeer. De leefruimte werd volledig opengetrokken doorheen gans de benedenverdieping, waardoor je een grote openheid hebt tussen de zithoek, living en keuken. De achterliggende tuinkamer met een gigantische raampartij biedt bovendien een magistraal uitzicht op de tuin. De mooi ingebouwde haard zorgt op koudere dagen voor extra gezelligheid. Naast de keuken bevindt zich een alweer prachtig gerenoveerde badkamer met riant ligbad, toilet en dubbele lavabo. Daaronder beschik je over een ruime kelder, die naast berging ook dienst doet als wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er twee mooie slaapkamers en een overloop met ruimte voor extra opslag. De hier aanwezige airco zorgt voor een aangename temperatuur in gans de woning op te warme dagen. De grote tuin bereik je via een grote sectionalepoort, en hier bevindt zich een heel mooi bijgebouw met een dubbele garage en een grote lounge. Een groot deel van de tuin heeft automatische beregening.
Beschikbaarheid tegen 31/12/2023, akte dient pas door te gaan in 05/2023.
Bezoekdag zaterdag 27/08: inschrijvingen via mail naar tommy@immo-home.be met vermelding van naam en gsm nummer, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home