U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

38640 Arona

Omschrijving

Adembenemende Villa/Landhuis in Arona, Tenerife!

Dit is een UNIEK eigendom. Volledig bemeubeld en instapklaar. Wanneer je op zoek bent naar vrede en harmonie met de natuur, dan is dit de ideale plek. (Ref. IH1131).
Eenmaal de imposante houten toegangspoort gepasseerd, kom je in een oase van rust. Op een perceel van meer dan 2000m2, bevinden zich verschillende individuele huisjes, rustplaatsen met tuinmeubels, een ruime buitenkeuken met barbecue, een vijver met fontein, fruitbomen, enzovoort. Een oneindig zicht over de zee en bergen. Het hoofdgebouw bestaat uit een hal, ruime rustieke keuken, grote woonkamer met open haard, een slaapkamer met XXXL bed en een ensuite badkamer. Een intieme patio met tuinmeubelen, een typische waterdestillator en oven scheidt dit hoofdhuis van een tweede huisje bestaande uit 2 slaapkamers met ensuite badkamer. Naast deze 2 gezellige authentieke Canarische gebouwen zijn er ook nog 3 individuele huisjes, elk met een grote slaapkamer en badkamer. Het "pentagonale" huis is de ideale plek die gebruikt kan worden voor meditatie, seminaries, yogalessen, enzovoort. Alle vloeren en plafonds bestaan uit natuurlijk hout, dit met de ramen waarbij je uitzicht hebt op de natuur creëren een sfeer van warmte en overweldigende ontspanning. De buitenkeuken met barbecue is een ideale ruimte om met gezelschap te genieten van een maaltijd of aperitief. Alle huizen hebben verwarming en zijn gemeubeld. Dit eigendom is ideaal voor een groot gezin dat wil samenwonen, maar toch ieder zijn eigen privé wenst. Wees voorbereid om betoverd te worden, wanneer je dit paradijs bezoekt! Indien meer info gewenst, mail naar info@immo-home.be of bel naar 0492/750 725. Bekijk zeker ook onze website www.immo-home.be en volg ons op FB en insta.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home