U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Spectaculaire luxe villa's in Monforte del Cid met uitzicht op de golfbaan - 3670 Monforte del Cid
Vraagprijs: € 1.675.000

Omschrijving

Deze luxe woningen zijn verdeeld over drie verdiepingen en bereiken een totale bebouwde oppervlakte van 388 m2, dit afgezien van de terrassen en het dakterras. De villa's hebben vier slaapkamers en drie badkamers plus een toilet.

Op de eerste verdieping vinden we een hal, die toegang geeft tot een ruime woonkamer met open keuken. De keuken heeft een minimalistisch design in wit en is uitgevoerd met hoogwaardige materialen. Bestaande uit een eiland, boven- en onder keukenmeubilair, voorzien van hang en sluitwerk van het merk Blum, soft close ladesysteem, werkblad en keukenfront van gelamineerd porselein of gelijkwaardig. Verder is alle keukenapparatuur inbegrepen.

Op dezelfde verdieping vinden we drie slaapkamers; twee met badkamer ensuite waarvan er één is uitgerust met een grote inloop-kledingruimte van meer dan 6m2. Tevens is hier een toilet en een wasruimte voorzien van kastensysteem voor de wasmachine en droger, bergruimte en extra wastafel.

Op de bovenste verdieping bevindt zich een grote slaapkamer eveneens met badkamer, kledingruimte en directe toegang tot twee terrassen; één van 67m2 en de andere van 38m2. Het grootste is een dakterras en beschikt over een pergola van gelamineerd Zweeds grenenhout.

Tenslotte beschikt de kelder over twee multifunctionele ruimtes en een garage voorbereid voor het plaatsen van drie auto's.

Alle slaapkamers zijn voorzien van kamerhoge inbouwkledingkasten en elektrische zonwering. Ook de badkamers worden compleet opgeleverd met onder meer geïntegreerde douchebak, hangend toilet en badkamermeubilair.

De villa's zijn voorzien van airconditioning via luchtkanalen met een ventilatiesysteem in alle vertrekken evenals vloerverwarming.

In de buitenruimtes een privézwembad van 42m2 en buitendouche. Verder een ecologisch duurzame en onderhoudsarme mediterrane tuin in minimalistische stijl, begrensd door structurele elementen en inheemse planten. De tuin is voorzien van een installatie voor een druppelirrigatienetwerk met Wi-Fi-activering.

De villa's hebben de beste oriëntatie en liggen op de eerste lijn van golf.

Gelegen in de stad Monforte del Cid, op slechts 10 minuten van de luchthaven van Alicante, 15 minuten van het centrum van Alicante en 5 minuten van Elche.

 


Kenmerken

Algemeen

Adres:Monforte del Cid
Referentie:CZ98.05.112636
Vraagprijs:€ 1.675.000
Type:Villa
Bewoonbare opp.:388 m²

Indeling

Slaapkamers:4
Parking:3

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of wilt u een bezoekmoment inplannen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home