U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9090 Melle

Omschrijving

Prachtige villa met landelijk uitzicht en grote tuin (2639 m2)

Deze residentieel gelegen villa is zeer goed gelegen vlakbij station Melle, R4 en E17. (2639 m2)
Van zodra u het vooraanzicht ziet zal u versteld staan van de fraai aangelegde voortuin, lange oprit en de woning die iets hoger gelegen is. De inkomhal is in L-vorm en voorzien van een gastentoilet en ingemaakte kasten. De bureauruimte kan ook dienst doen als praktijkruimte of extra slaapkamer.
Aan de andere zijde komt u in de prachtig gerenoveerde woonkamer met marmeren vloer, schuifraam en nieuwe open haard met indirecte sfeerverlichting. Zowel de woonkamer als de ruime keuken kijken uit op de prachtig aangelegde tuin. Aansluitend heeft u de bijkeuken/berging met ingemaakte kasten.
Op de eerste verdieping bevinden zich nog 4 slaapkamers (2 met lavabo) incl parketvloer en de badkamer met dubbel lavabo, ligbad en toilet.
De gehele woning is onderkelderd, doch op gelijke straathoogte en bestaat uit een heel grote koele berging/technische ruimte, dubbele garage, en extra bergplaats. De tuin is ook van hieruit bereikbaar.
De zonovergoten prachtige bloementuin is een pareltje en perfect onderhouden. Aan de woning is een zonneterras voorzien. Achteraan bevinden zich nog een enorme groententuin en bessenstruiken, fruitbomen incl een serre. Het achterste deel van de tuin is afgesloten voor dieren, vb pony's, enz... incl tuinberging/paardenstalling en houtopslagplaats. Open uitzicht!
Stads-,grond- en regenwater, zonneboiler, rolluiken, alarm, spouwmuren.
Bezoek, enkel op afspraak via mail naar info@immo-home.be . volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home