U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Prachtige OB met landelijk uitzicht met EPC van 107!

Van zodra u de strakke oprijlaan binnenkomt via de automatische poort zal u versteld staan van het enorme volume van zowel de tuin en de woning. Ondanks de grote garage werd er ook nog vooraan extra parkeerplaats voorzien tussen de strak aangelegde voortuin. Van hieruit kan u ook naar de achtertuin die voorzien is van een overdekte loungeruimte en een zonneterras dat uitkijkt op de enorme tuin met uitzicht op de weilanden en de prachtige bomen. Achter de garage is er een fietsenstalling en tuinhuis voorzien. Zowel op de woning als de garage liggen een massa aan zonnepanelen.
Via de prachtige open traphal komt u terecht in de zonovergoten woonkamer met vele glaspartijen(ramen onlangs vernieuwd!!). Aan de zuidkant zijn zonneweringen voorzien en men beschkt over een nieuwe warmtepomp! In de zithoek is het heerlijk vertoeven aan de open haard met uitzicht op de tuin. Aanpalend bevindt zich de landelijke keuken met alle nodige toestellen. Van hieruit kan u naar de lounge en anderzijds naar de grote berging/wasplaats. Zo komt u ook weer terecht in de inkomhal met gastentoilet. De (wijn)-kelder is van hieruit bereikbaar met een vaste trap.
Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, apart toilet en een zeer gezellige badkamer met inloopdouche, hoek-ligbad en dubbel lavabo-meubel. De zolder is toegankelijk met een uitschuifbare trap.
De ligging van deze woning is super, u bent snel op de E17 via oprit Beervelde en Lokeren. Ook winkels, scholen enz...zijn vlak in de buurt. Bekijk absoluut eens onze video via drone op https://youtu.be/aikRQudMWQk .
Wenst u meer info of een afspraak: info@immo-home.be of 0474/966 222 . Bezoekdag op zaterdag 15/12, verplicht in te schrijven!


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home