U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT op 1ste bezoekdag!!! Stijlvolle OB met prachtige tuin en 2 terrassen.

VERKOCHT, compromis in opmaak! Deze residentieel gelegen OB zal voor een snelle beslisser worden. Van zodra je binnenkomt in de zonovergoten woonkamer met bijbouw en open keuken ben je verkocht. De open keuken (2019) met alle nodige toestellen heeft ook een uitschuifbare ingebouwde dampkap in het kookeiland. De woonkamer en bijbouw zijn voorzien van vele schuiframen en zelfs 2 lichtkoepels die de lichtstralen naar u toe brengen en toch de hitte afstoten. Aanpalend is er vooraan een heel gezellig afgesloten terrasje en achteraan een heel groot terras met prachtige tuin en open uitzicht, incl tuinhuis en opslagplaats voor brandhout. De oprit bestaat uit 2 auto-staanplaatsen en een goed onderhouden voortuin.
Aan de zij-ingang komt u in de wasplaats met daarachter een grote garage en aparte koele berging. Via de wasplaats kan u ook opnieuw de keuken bereiken.
Langs de inkomhal met gastentoilet gaat u naar de eerste verdieping die voorzien is van 4 slaapkamers (16-12-9-9 m2), badkamer met ligbad, aparte douche, lavabo meubel en ladekasten. Het 2de toilet is apart. Op de 2de verdieping is een opbergzolder. Ook mogelijkheid om op bijgebouw extra ruimte bij te creëren.
Kortom, wil u deze kans niet laten schieten, reserveer dan snel uw plaats voor de bezoekdag op zat 23/5 met naam en gsm nr. via info@immo-home.be . www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home