U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

Zeer ruime moderne villa/OB

Deze prachtige villa (OB) op een grond van 1096m2 heeft tal van troeven!
Bij het binnenkomen in de ruime inkomhal met prachtige vloer voelt u al direct de gezelligheid van deze woning. In de inkomhal bevinden zich ook het gastentoilet en de koele berging.
In de woonkamer staat u onmiddellijk versteld van het volume en de enorme lichtinval. Zowel de leefruimte, eetplaats en keuken vloeien in elkaar. Deze zijn nu ingedeeld met houten tussen muurtjes, maar kunnen ook weggehaald worden zodat de ruimte nog eens zo groot zal ogen. Van overal heeft u zicht op de grote zuidgerichte tuin en terras. Achter de keuken bevinden zich nog een aparte inkomdeur langs de zijtuin, ruime wasplaats en een zeer ruime slaapkamer/bureau of praktijkruimte. Via de andere keukendeur loopt u door naar de inkomhal die uitkomt aan de prachtige brede houten trap.
Ook op de eerste verdieping komt heel veel licht binnen via de traphal. De ruime nachthal brengt u naar de 3 hele grote slaapkamers en aparte dressing/berging. De zolder is toegankelijk via 1 van de kamers en loopt door over de hele woning.
De grote badkamer is een troef voor gezinnen met kinderen. Ruimte genoeg, er is zowel een ligbad, als een aparte douche en een dubbel lavabomeubel en 2de toilet.
De tuin is in de zomer een pareltje met al de bloemenpracht, maar ook nu met de herfstkleuren heeft de tuin heel veel charmes. Het terras is aangelegd aan de kant van de woonkamer, via het wandelpad loop je naar het tuinhuis, de serre en de vrijstaande garage. Ook de voortuin is fraai aangelegd en heeft een oprit tot aan de garage.
Wenst u deze prachtige woning te bezoeken, kom dan naar onze bezoekdag op 7/12. Enkel op afspraak: info@immo-home.be of 0474/966 222. Volg ons op FB en Instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home