U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9070 Destelbergen

Omschrijving

Instapklare, rustig gelegen OB,4 slpkmrs

Deze OB is zeer rustig gelegen en toch vlakbij alle invalswegen en R4 en E17.
In de inkomhal met prachtige trap bevindt zich ook het gastentoilet. De L-woonkamer is zeer praktisch ingericht, enerzijds heeft u een aparte bureau-ruimte, die gescheiden is door een enorm grote boekenkast en toch overzicht heeft op het privé gedeelte. Anderzijds bevinden zich de eetplaats en gezellige zithoek met open haard/cassette én een pelletkachel. Ook de vloerverwarming die doorloopt over de beneden verdieping geeft extra warmte. Via de enorme glaspartijen komt er heel veel lichtinval binnen. Deze zijn ook voorzien van screens, zowel in de keuken als de woonkamer. De moderne keuken is een pareltje! Niet alleen mooi, strak en ruim, maar ook zeer praktisch ingericht, alle nodige toestellen zijn aanwezig. Aansluitend bevinden zich de wasplaats/berging met aparte koele berging. De garage werd omgebouwd tot polyvalente ruimte en is volledig geluiddicht. Indien gewenst kan dit met kleine aanpassing opnieuw als garage gebruikt worden.
Op de eerste verdieping bevinden zich een open nachthal, 4 grote slaapkamers waarvan 3 met lavabo-meubel en extra ingemaakte kasten. Ook de badkamer is hier een troef met zijn ruim ligbad, aparte inloopdouche, 2de toilet en lavabo-meubel.
De tuin is enorm gezellig, hier geniet u de hele dag van de zon op het grote aangelegd terras of in de verschillende knusse hoekjes rond het kleine vijvertje, onder de appelbomen of aan het tuinhuis. De carport is voorzien voor 2 wagens. Er zijn 22 zonnepanelen incl certificaten voor nog 5 jaar (4/jaar). Wenst u deze prachtige instapklare woning te bezichtigen, kom dan naar onze bezoekdag op zat 5/10, enkel op afspraak: info@immo-home.be , volg ons op FB en Instagram , www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home