U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9070 Destelbergen

Omschrijving

Landelijke villa met 5 slaapkamers en zwembad

Deze zeer goed onderhouden en gerenoveerde villa is rustig gelegen te Destelbergen, vlot bereikbaar en dicht bij centrum en R4.
Op het gelijkvloers bevinden zich de zeer ruime woonkamer met een open haard, de zeer mooie landelijke keuken met alle nodige toestellen. In de open inkomhal en aansluitende doorgang bevinden zich ook het gastentoilet, de mooie badkamer met dubbel lavabo meubel,ingemaakte kasten en ruime douche, 2 slaapkamers en toegang tot de enorme grote en droge kelder, onderverdeeld in 2 delen. Verder vind u nog de dubbele garage met 2 elektrische poorten en een aansluitende wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich in de open nachthal 7m ingemaakte kasten. Hier kan u ook nog 3 ruime slaapkamers vinden, waarvan er 2 nog kunnen opgesplitst worden. Er is ook een 2de toilet voorzien.
Vanop de oprit kan u via de 3de elektrische poort naar de carport. Naast de garage is er een tuinberging aanpalend aan het overdekt terras. Via het nieuw aangelegde composiet terras loopt u door naar het zwembad met poolhouse. Ook kan u genieten in de mooi aangelegde tuin. Alarminstallatie aanwezig, 38 zonnepanelen met een min.waarde van 35000€!
Bezichtiging: zat 13/10 van 13-15u, enkel op afspraak: info@immo-home.be of 0474/966 222
Volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi
Bekijk de volgende video : https://youtu.be/SGSPsQF_0Ik


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home