U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9800 Astene

Omschrijving

Prachtige villa met praktijkruimte

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG !!!
Van zodra u deze villa zal binnen wandelen zal u versteld staan van het enorme volume en prachtige uitzicht op de tuin. Deze woning biedt tal van mogelijkheden, zowel voor samengestelde gezinnen als voor een vrij beroep. De woning bestaat uit 2 delen met elk een aparte inkom. Het eerste gedeelte bestaat uit een lichtrijke inkomhal, gastentoilet,ruime woonkamer met aansluitend een nieuwe keuken met Amerikaanse koelkast/diepvriezer. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers,waarvan 1 master bedroom. De badkamer is een pareltje met zijn mozaïeken en natuursteen en bestaat uit een ligbad/douche, dubbel lavabomeubel met ingemaakte kasten en toilet.
Via de 2de inkom komt u terecht in een mooie marmeren hal met gang en apart toilet. Aanpalend is een polyvalente ruimte die zowel dienst kan doen als 2de woonkamer, praktijk-of hobbyruimte, of om extra slaapkamers te creëren. Op de bovenverdieping is er een kleine nachthal, 2de badkamer met toilet,lavabo en ligbad en een studio/slaapkamer aanwezig.
De garage met elektrische poort ligt centraal, hier is ook een wasruimte voorzien. In de tuin is het zalig vertoeven op het aangelegde terras met prachtige vijver. Ook in de voortuin ligt een vijvertje. Achteraan staat een groot tuinhuis onder de prachtige bomen.

Bekijk deze video eens, prachtig zicht via drone op het domein.
https://youtu.be/w8IIA7e6KUk
Kijkdag zaterdag 13/10 tussen 09-11u, enkel op afspraak: 0474/966 222 of info@immo-home.be . Volg ons op FB en Instagram: Immo-Home Lochristi.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home