U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Ruime stadswoning met 4 slaapkamers en tuin

Deze woning is mits enkele opfriswerken ideaal voor een gezin met kinderen. Via de voortuin kom je aan de ingang van de woning. De traphal is ruim en heeft een gastentoilet. Via de dubbele glazen deur komt u binnen in de zeer ruime woonkamer met veel lichtinval. Achteraan kijkt u uit op de tuin met terras. Aanpalend is de keuken met bijhorende enorm grote én droge kelder die uit 3 delen bestaat.
Via de keuken kan u naar het terras, tuin en buitenberging. Aan de andere zijde van de keuken komt u terug in de inkomhal terecht. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, 2 daarvan zijn immens groot en 1 iets kleinere. Ook de badkamer is op deze verdieping aanwezig met ligbad en lavabomeubel.
Op de 2de verdieping die toegankelijk is met dezelfde vaste trap , is een enorme zolder die ook als slaapkamer kan dienen. Deze is afgewerkt met hout en heeft nog 2 aparte zolderkamers.

Wenst u deze praktische woning te bezoeken, mail dan naar info@immo-home.be . Volg ons op FB en Instagram: Immo-Home of bekijk onze website: www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home