U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is met optie - reservatie

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Lochristi

Omschrijving

VERKOCHT

Dit zeer gekende Hotel Arriate bestaat momenteel uit Hotel en privewoning met 4 slaapkamers en 1 appartement. (1154 m2) Het hotel is momenteel ingedeeld in de inkomhal met receptie,2 toiletten beneden, zeer gezellige ontbijtzaal met veel lichtinval, keuken, kelder, bergruimtes, bureau, prachtige traphal en 8 hotelkamers met 8 badkamers.
Op het gelijkvloers rechts bevindt zich rechts een appartement met inkom, badkamer, keuken, woonkamer, toilet en 1 slaapkamer.
Op het gelijkvloers achteraan inclusief de eerste verdieping bevindt zich de privéwoning met prachtige ruime woonkamer met bureauruimte dat uitgeeft op het grote zonneterras/tuin (200 m2) ook te bereiken via het eerste appartement. Aansluitend aan de woonkamer zijn alle leidingen voorzien om een open keuken te creëren (keuken niet aanwezig). Ook het gastentoilet en wasplaats zijn op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping bevinden zich nog een grote zithoek, 4 ruime slaapkamers, badkamer en apart toilet.
De parking is vlot bereikbaar en zeer groot. Achteraan is er nog een mogelijkheid om een stuk bij te bouwen.
Glvlrs: 311 m2, 1ste verdieping hotel:117 m2, 1ste verd. app:119 m2 , 2de verd. hotel: 76 m2, kelder: 27 m2.
Voor meer info mail naar info@immo-home.be of neem contact op met Kurt: 0474/966 222. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.beNiet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home