U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is met optie - reservatie

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Beervelde

Omschrijving

Handelspand

VERKOCHT Dit gezellige restaurant ('t Hoveke van Barevelt) was jarenlang één van dé plekjes in de streek om te genieten van fijnproeverij in een aangenaam kader. Via het leuke buitenterras kom je in de ontvangstruimte, waar je meteen de sfeer kunt opsnuiven van het restaurant. Je kan zo verder naar de verschillende leuke hoekjes die bediend worden vanuit de eerste bar en keukentoegang. Aanpalend is er nog een grotere ruimte (zaal) voorzien. Deze is ideaal om met vrienden en familie in grotere groep te tafelen, en ze is ook voorzien van een eigen bar en tweede toegang tot de keuken waardoor de andere gasten in alle rust kunnen genieten. De keuken is uiteraard volledig uitgerust met alle mogelijke toestellen.
Voor bezoek graag inschrijvingen via mail naar kim@immo-home.be, geen telefonische inschrijvingen! Volg ons op Fb en insta. Voor meer info: www.immo-home.be
GRATIS schatting
GRATIS financieel advies


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home