U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9160 Lokeren

Omschrijving

Herenhuis, gelijkvloers met ruim terras/tuin

Van zodra u de oprit betreedt zal u versteld staan van de charmes van dit herenhuis. Deze woning werd opgesplitst in 2 woongelegenheden.Via het kasseien-pad loopt u naar de moderne glazen voordeur.Ook van hieruit kan u via de nieuwe houten poort naar de zeer ruime tuin met tuinberging en 2 terrassen,zo kan u de hele dag van de zon genieten.Vooraan is een autostaanplaats voorzien. Bij het binnenkomen heeft u direct een open ruimtegevoel,enerzijds door de hoge plafonds,anderzijds door het enorme volume. De enorme grote moderne keuken springt u direct in het oog, deze is voorzien van alle nodige toestellen en ligt centraal in de woonst. Via de dubbele houten deur met gegraveerd glas komt u in de ruime prachtige woonkamer met opgeschuurde houten vloer en openhaard (cassette), met als blikvanger 2 authentieke zuilen. Aanpalend aan de keuken bevinden zich nog een vestiaire/berging met een grote,droge wijnkelder van maar liefst 20m2. De leefruimte aan de andere kant van de keuken kijkt uit op tuin/terras en heeft enorm veel lichtinval. Via de aanpalende gang met prachtige vloer loopt u door naar het gastentoilet, slaapkamer met ingemaakte kast, een prachtige badkamer met inloopdouche incl marmeren tegels en een dubbel lavabo-meubel. De 2de slaapkamer is voorzien van een vast houten blad met lavabo en bureau-gedeelte. Met een vaste trap komt u in het slaapgedeelte incl aparte bergruimte. Achter de slaapkamer is een grote wasplaats die ook bereikbaar is via de tuin.
Kortom, als u hier binnenkomt bent u op slag verliefd. Bezoekdag 16/2, enkel op afspraak: 0474/966 222 of info@immo-home.be . Volg ons op FB en Instagram of www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home