U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Zaffelare

Omschrijving

Ruime villa met bedrijfsruimte en showroom

Deze ruime gerenoveerde villa met bedrijfsruimte en showroom is gelegen in de nabijheid van Zaffelaredorp en zeer vlot bereikbaar.
De villa (bew opp 560m2) is zeer praktisch ingericht. Momenteel is de ingang langs de zijkant, maar achter de showroom zit nog steeds de voorgevel-&deur.
Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal, ruime garage/wasplaats, enorm grote open keuken met tal van toestellen, 2 eilanden, koele kelder, open woonkamer met veel lichtinval en open haard. In de traphal is een deur naar het gastentoilet dat u ook kan bereiken via de showroom. De showroom (220m2) bestaat uit verschillende onderverdelingen waarvan 1 ook afgesloten en gebruikt wordt als ontvangt/bureauruimte met een grote aangesloten 2de keuken.
Op de bovenverdieping bevinden zich de badkamer met dubbel lavabomeubel en een massagebad voor 2 personen en 5 slaapkamers. De eerste 4 zijn allemaal voorzien van ingemaakte kasten en bureau’s. De 5de slaapkamer is meer een afgewerkte studio met aparte badkamer met inloopdouche en lavabo, sauna en relaxruimte. Kleine zolder.
De tuin ligt tussen de prachtige lounge en de tuinberging/serre.
De bedrijfsruimte van maar liefst 810m2 bestaat uit een grote loods, aparte bureauruimte (35m2), kleine eetzaal, toilet en douche. Er zijn 3 sectionale poorten aanwezig.
De grote parking vooraan geeft doorgang naar de ruime oprit achteraan en kan afgesloten worden met een aparte elektrische poort.
Mogelijkheid om de loods om te bouwen tot (meerdere) woning/en. EPC in aanvraag. EK conform.
Voor meer info of bezoek: info@immo-home.be of bel gerust: 0474/966 222


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home