U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9060 Zelzate

Omschrijving

VERKOCHT OP EERSTE BEZOEKDAG!

VERKOCHT OP EERSTE BEZOEKDAG! Deze bijzondere, lichtrijke villa met een zee aan ruimte heeft maar liefst een bew. opp. van 622 m2. Op het gelijkvloers heb je aan de linkerzijde de zeer grote open leefruimte met een volumineuze moderne keuken, een ruime eetplaats én een riante zithoek met een klassevolle gashaard. Dit alles is zeer stijlvol uitgewerkt, met massief houten vloeren op vloerverwarming, subtiele niveauverschillen en kwaliteitsmaterialen. De hoge plafonds en de gigantische raampartijen maken het ruimtelijke gevoel nog groter, net als het contact met de tuin en de twee gezellige terrassen. Maar dit is pas een begin ! Een half niveau hoger bevindt zich nog een tweede leefruimte, met ook hier weer veel binnenvallend licht. Ook de grote raampartijen binnenshuis zorgen voor het visuele contact met de rest van de woning. Verder op het gelijkvloers bevindt zich nog een gastentoilet en een polyvalente praktijkruimte mét aanpalende wasplaats / 2de keuken. Bovenop dit alles zijn er nog twee bovenverdiepingen. Via de eerste trap bereik je een overloop met een eerste slaapkamer (met aanpalende badkamer) en een loopbrug over de leefruimte die je in de zeer ruime master bedroom brengt. De tweede trap aan de andere kant van de woning brengt je op een niveau met een derde ruime slaapkamer, een vierde kamer die nu als dressing is ingericht én een luxueuze tweede badkamer. De ruime overloop tussen deze ruimtes kan polyvalent worden ingericht. De grote mooi aangelegde tuin (met een grote garage), drie aangelegde parkeerplaatsen en de zonnepanelen op het dak maken het plaatje compleet.
Bezoekdag 20/3 enkel mits inschrijving via info@immo-home.be met vermelding van namen en gsmnr. Volg ons op FB en Instagram. www.immo-home.be


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home