U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9080 Zaffelare

Omschrijving

Villa met 4 slpkmrs en zwembad

TOPPER! Deze villa gelegen in een zeer rustige wijk te Zaffelare heeft alles in petto. Via de automatische smeedijzeren poort komt u op de oprit en voortuin.
U betreedt de enorme open inkomhal met gastentoilet, aparte vestiaire en eiken trap met zijn smeedijzeren sierornamenten. De vloer bestaat uit een prachtige zwarte natuursteen die zeer onderhoudsvriendelijk is en doorloopt op het gehele gelijkvloers. Rechts kan u rechtstreeks naar de dubbele garage waar ook een gootsteen en inloopdouche voorzien is. Links loopt u door de gang naar de 1ste slaapkamer, een grote wasplaats, een koele berging en zo komt u uit in de enorme woonkamer met prachtige schouw incl houtkachel (ook mogelijk voor open haard of cassette met aardgas). Ook de landelijke open keuken met 5 bekken kookvuur en alle nodige toestellen past perfect in het plaatje. Om het nog net iets romantischer te maken is er een super gezellige half-ronde veranda met zicht op de tuin. Vanuit de living kan u via het schuifraam naar het grote terras met zwembad. Aansluitend is er een overdekt terras en een enorme grote aangelegde tuin met in de zomermaanden een kleurenpalet aan bloemen,alsook een moestuintje, fruitbomen,enz.... ook een kleine serre,kippenhok en tuinberging kan je hier terug vinden.
Heeft u interesse in deze woning, kom dan naar onze kijkdag op za 19/1, enkel op afspraak.via mail info@immo-home.be of 0474/966.222.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home