U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit pand is verkocht

Indien u geïnteresseerd bent in gelijkaardige panden, schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

VERKOCHT OP 1STE BEZOEKDAG

Compromis in opmaak
Deze riante villa, omgeven door een gigantische tuin (met lange oprijlaan, volledige omheining en elektrische poort) verwelkomt je in stijl in de open traphal waar zich ook het gastentoilet bevindt. De grote lichtrijke L-vormige living biedt een zee aan ruimte en de inbouwhaard en vloerverwarming maakt het in de donkere wintermaanden extra gezellig. Het eveneens zeer grote terras bereik je via de schuiframen. De aansluitende keuken biedt ook een mooi uitzicht op de tuin. Naast de keuken is er een wasplaats/berging en kom je ook in de ruime garage met automatische poort. Ook op het gelijkvloers bevindt zich momenteel een ruim bureau/slaapkamer (17 m2). Op de 1ste verdieping zijn er rond de ruime nachthal 4 slpkmrs (18-18-11-10 m2) en nog een grote verder af te werken ruimte/slpkmr (26 m2). De badkamer heeft een ligbad én douche, in de gang een 2de apart toilet. In de tuin bevindt zich een enorm grote loods/hangar met lichtstraat, extra toilet en elektrische poort. (voorziening van 220 en 400 Volt) Achteraan in de tuin ook nog een extra een dubbel tuinhuis met 2 poorten (voor 2 wagens). Alarminstallatie voorzien in de woning. Ideaal voor zelfstandigen of aparte verhuur loods.
bezoekdag: 29/1 (enkel mits inschrijving naar info@immo-home.be met naam en gsmnr.) Geen tel. afspraken. Voor meer info: www.immo-home.be , volg ons op FB en instagram.


Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod.

Schrijf u in
Terug naar boven
Schrijf u in
Wij houden u op de hoogte van ons aanbod in België - Spanje - Tenerife
Sluit menu Immo-Home